Tommi Pääkkö ,

Sähköpuoli etenee kotiautomation verran

Tänään sain tilattua X10 modulit Intellihomesta. Lähtevät tulemaan varmaan maanantaina, joten UPS:n lähettiä voin odotella ensi viikon aikana. Pakettiin lähti DIN-kiskoon liitettäviä himmennin- ja laitemoduleja 18 kappaletta, CM15PRO tietokonemoduli ja liiketunnistin. 

Ensi viikon aikana olisi tarkoitus pyytää sähkömies talolle tarkistamaan liittymäkaapeli. Kiinnostaisi asentaa koko sähkötaulu uusiksi mutta budjetin ollessa lähes kokonaan pesuhuoneremontissa ei tuolle asennukselle jää paljoa pelivaraa. Samalla ajattelin käydä sähkärin kanssa läpi valaisun ja pistorasioiden paikkojen tarkennukset. Ja näkeepä tuo sitten miten vanhaan taloon on putkitettu sähköt.

Sähköjen osalta tilattavaksi ja päätettäväksi jäi vielä painonapit. Niitä ei oikeasti löydy Suomesta ilman sitä typerää valoa. Saksassa oli knx-store tms. joka myi noita. Bongasin kaupan viitalat.netin syövereistä. Harmi kun oma saksankielentaito on lähinnä lukutasolla. Yhtään ei ymmärrystä ole moisesta. Onneksi Chromessa on ihan toimiva käännöstyökalu sisäisenä.

Tänä iltana piti käydä piikkaamassa laattaa, mutta enpä sitten jaksanut/ehtinyt. Onneksi laite on lainassa koko viikonlopun. Se on riemua täynnä koko viikonloppu. Jokohan sitä maanantaina saisi soittaa remonttifirman kasaamaan.

Kommentit

Kommentointi Palaute-lootan kautta