Tommi Pääkkö ,

Purku jatkuu

Viime perjantaina (15 pvä) kävi remonttimestari Matti katsomassa meidän tuhon jälkiä. Tai siis purkamisen. Mitään ihmettä ei löytynyt ja koko katselmuksen päätös oli että seinälaudoitus ja katto pitää purkaa vielä. Muuten ihan helppo tehtävä mutta ainua mikä pitää muhat välipohjassa on tuo laudoitus. Taitaa siinä joku muovikin olla mutta muhat pitää ottaa pois.

Lauantai Rakennusmessuilla

Lauantaina käväistiin mutka Rakennusmessuilla. Ei varmaan olis tullut lähdettyä mutta isän kautta saatiin liput. Tyttö meni perjantaina yökylään mumman luo, joten lauantaina saatiin rauhassa kierrellä. Pari tuntia siellä käytiin ja oikeastaan ihan hyviä vinkkejä sieltä tulikin. Osmocolorin tyttö antoi pari vinkkiä lattian käsittelyn suhteen ja lupasi jopa lähettää näytepurkkeja lattiaöljyä. Samoten päästiin käpistelemään Schneider Electricin Renova-sarjan katkaisimia. Jotain muutakin pientä mukaan tarttui mutta muuten aika perusmessut. Samat lakumyyjät siellä oli kuin 15 vuotta sitten kun viimeksi kävin.

Remonttiyllätyksiä

Loppu viikonloppu menikin remonttia jatkaessa. Lähinnä välipohjan tutkimisessa. Siellä olikin sitten tavaraa. Pari ampiaispesää, onneksi olivat tyhjiä ja on kylmä. Pari säkillistä erilaisia villatuotteita, kuten housuja, paitoja ja sukkia. On vissiin -68 ollut pula purusta kun osa talosta on eristetty villahousuilla.

Etenemisen suhteen saatiin seinälaudat irroitettua mutta eristeet (villaa, onneksi) jätettiin paikalleen. Samoin katto. Tämän lisäksi tuli käytettyä isältä saatua sahaa ja pilkottua noin puolet kattopaneeleista palasiksi. Pitänee hankkia uusi teräketju, kun ei teroittamalla tunnu paranevan.

Muuta kivaa

Joulu tuli varhain kun X10-modulit tulivat. Sinänsä logistisia painajaisia nuo ovat, kun pakkaukset ovat noin 2 kertaa laitteen kokoisia. Miksihön noissa ei ole bulkkipakkauksia, kun harva noita varmaan yksittäin ostaa. No sähkärille pitää vielä soittaa, kun jäi viime viikolla soittamatta.

Kommentit (0)

Allowed tags: <b><i><br>Add a new comment: